Peklo na talíři – online všechny díly ke shlédnutí

V populárním seriálu Peklo na Talíři šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk upozorňuje na stav české gastronomie a stolování. Upozorní Vás na to, na co si dát pozor při nákupu potravin, poradí čemu se vyhnout v restauracích a často provede rozbor některých oblíbených potravin. Určitě se podívejte na některé díly, dozvíte se tak mnoho zajímavých postřehů, rad a informací, na které si musíte dát při nakupování potravin pozor.

Jaké jsou Vaše zkušenosti se stavem českých potravin, české gastronomie  nebo restaurací? Napište je do komentářů pod článkem.

Poslední díl seriálu Peklo na Talíři

díl 77. – (Ne)light potraviny

Ostatní díly ke shlédnutí:

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.